Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar acil perese çabucak kapının kabil olan en az hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın bapları kullanım kayranına gereğince, rengine nazaran evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan sistem sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir yer da, kaliteli bir yangın kapısının daha erdemli bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve daha az tamirat gerektirir.

Hiç suizan yok ki yangın felaketi, sene içre sevimli yitirilmesine illet olan en heybetli etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten kesik bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem bile esrar yitirilmesine neden olması ile bilinmektedir. Özellikle de şiddetli binada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında kişi ve finans kaybı peşış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın baplarının üretim amacı insan sağlamlığını yangın ve yaman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bağlamlı olarak birkaç farklı koruma seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin muvafık onay olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını kararlı kontroller ile denetlemek ve yangın kapısı karıştırmak bileğerlidir.

Yangın Kapısı esas amacı insanoğluın dokunca gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Ayrıca, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, münasip şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Sertifikasız yangın bapları da amelî maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları bağırsakin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu erki bir seçenek sunar.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha bol uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne yetişmesinı engelleyen dargın hamam yangın contası.

Report this wiki page